Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


      

 Rikki Chadwick

haja: enyhén hullámos és szőke általában 2 copfban hordja esetleg hátul kontyban vagy kiengedve néha hátul egy copfban.

szeme: kékes

kedvenc színe: piros, fekete, barna

kedvenc állata: tengeri csillag

mobilja: egy piros Nokia 3220-as képet csak kék belsővel találtam( ha a lányok hívják egy aranyhal jelenik meg a képernyőjén)

sellőlétéban a legnagyobb élvezetnek a kalandokat tartja

Személyisége: Rikki nagyon határozott és kissé hirtelen természtű. Nem sokáig bírja ki veszekedés nélkül de nem haragtaró. Két legjobb barátnőjével Cleo-val és Emma-val mindent megbeszél vagy legalábbis majdnem mindent. (nem mondta el nekik azonnal, hogy Zane-nel jár bár így is kiderült és nem kis port kavartak) "Az együttérzés nem az ő asztala"(idézet Cleo-tól) de jószándékú és nagyon igyekszik. Nehezen nyílik meg mások felé ezért kevés barátja van de azok igazán jóbarátok. Modora kissé nyers és könnyen megbánt másokat, de a hibáit beismeri.

Élete: Az első szériában még nem mutatják a házukat, de a második évadban kiderül, hogy apjával él egy lakókocsiban, szegényes körülmények között (ezért nem is mutogatja senkinek lakhelyét.A szülei elváltak és az apja nem nagyon foglalkozik vele. Testvére nincs, épp ezért már megszokta, hogy senki sem szertei így elég rosszul viseli amikor Eliott udvarolni kezd neki.

Ereje: Az első évadban megkapja a felforralás erejét. Így neki tellik a legkevesebb időbe míg visszaváltozik emberré. A második évadban azonban új erővel lesz gazdagabb amit a második széria titka című menüpontban meg is találsz.

Stílusa: Rikki két toppot visel egymáson vagy egy rövidujjút és rá egy röviujjú inget kigombolva. Alul álltalában minisziknyát néha 3/4-es gatyát esetleg hosszúnadrágot. Kedvence a converse cipője ami fekete de szívesen hord papucscipőt is.

Ékszerei: nem nagyon hord igazi ékszert van egy órája, néhány bőt karkötője és egy pici bogyó fülbevalója és a közös nyakláncuk.

Elődje: Julia el árulta a fiújának a titkát, így majdnem lebuktak a világ előtt, de a barátnői Ms. Chatham és Gracey ezt megakadályozták. Julia teljesen összetötr mert csalódott a fiúban, a barátnői a  vigasztalására vették a nyakláncokat örök barátságuk és a közös titkuk jeléül.

Fürdőruhája: rózsaszín pelikános

Magyarhangja: Haffner Aniko

 

Mégtöbb adat:

Név: Rikki Chadwick

Életkor: 16

Családja: eddig ismeretlen

Barátai: Cleo, Emma, Lewis, Zane,

Hajszín: Szőke

Szemszín: kékes

Hobbi: úszás, és sokszor bajba kerül

Munkája: egy ideig a kávézóban dolgozott, de aztán kirúgatta magát Emma miatt.

Családja:

Eddig ismeretlen.

Rikki&Zane:

Ők szintén összejönnek.Az ő történetük ott kezdődött,hogy amikor Zane elnyerte a legjobb színész díjat és kint volt a kikötőben,akkor Rikki odament,és egyedül ő mondta azt hogí hisz neki,amit látott.(Zane cápákkal volt körülvéve,és Rikki azért hitt neki,mert a víz alatt ő üldözte el őket.)Ezután Zane már nem piszkálta a lányt.Viszont az igazi fordulat akkor következett,amikor Rikki a telihold hatása alatt állt:elment éjszaka a Mako-szigetre,és mindent felgyújtott,amihez csak hozzáért.Zane ezt látta a kikötőből,és odament motorcsónakkal.Megtalálta Rikkit,amint a tűz mellett ül.Leült mellé,beszélgettek,és aztán Rikki megcsókolta.Viszont a hold hatására nagyon felforrósodott a teste,ezért tud forrósítani is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.